Lakossági felhívás


 

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy


2018. MÁRCIUS 12. és 2018. MÁRCIUS 16. közötti időszakban ismét zöldhulladékszállítás lesz Dombóvár város területén.

 

Kérjük, hogy a tájékoztatónkat olvassa át figyelmesen!
A zöldhulladék begyűjtése a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés miatt szakaszosan fog történni az alábbiak szerint:

 

  • MÁRCIUS 12. (hétfő):  SZŐLŐHEGY ÉS SZUHAJDOMB
  • MÁRCIUS 13. (kedd):  BELVÁROS
  • MÁRCIUS 14. (szerda):  KERTVÁROS
  • MÁRCIUS 15. (csütörtök):  ÚJDOMBÓVÁR
  • MÁRCIUS 16. (péntek):  TÜSKE, GUNARAS

 

A zöldhulladékot KIZÁRÓLAG ÁTLÁTSZÓ ZSÁKBAN illetve 1 méternél nem hosszabb kötegekben lehet csak kihelyezni a szállítás meghirdetett időpontját megelőző 3 napon belül.


A zöldhulladék közé TILOS sittet, építési törmeléket, kommunális hulladékot tűz- és robbanóveszélyes anyagot helyezni. Amennyiben a Szolgáltató munkatársai ilyen zsákot találnak, nem szállítják el.

A közterület-felügyelők azokon a helyeken, ahol korábban vagy a gyűjtési napot követően kihelyezett zöldhulladékot találnak, a közterület-használatáról szóló 26/2012. (VII. 6.) önkormányzati rendelet 10. § (3) bekezdése alapján a közterület-használatidíjat rónak ki, mely az egyébként irányadó díj kétszerese.

 

A Lucza hegyi (korábban Erzsébet utca) hulladékudvar (Hétfő, csütörtök és szombat: 8.00-12.00, kedd és péntek 13.00-17.00 között) és a kaposszekcsői Hulladékátrakó állomás nyitvatartási idő alatt (Hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 között) fogadja a dombóvári lakcímkártyával vagy belépőkártyával rendelkező ingatlantulajdonosoktól a zöldhulladékot.


A belépőkártyát a nem dombóváriak, de Dombóvár közigazgatási határain belül ingatlannal rendelkezők igényelhetik a Városüzemeltetési Irodában (Dombóvár, Bezerédj u. 14. I. em.).

 

Kérjük a lakosságot, hogy figyeljenek oda környezetükre és tartsák be az előírásokat!


2018 MÁR 01 11:15:07/