Lakossági felhívás

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy
2018. ÁPRILIS 9. és 2018. ÁPRILIS 13. közötti időszakban ismét zöldhulladékszállítás lesz Dombóvár város területén.

 

Kérjük, hogy a tájékoztatónkat olvassa át figyelmesen!
A zöldhulladék begyűjtése a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés miatt szakaszosan fog történni az alábbiak szerint:

 

  • ÁPRILIS 9. (hétfő): SZŐLŐHEGY ÉS SZUHAJDOMB
  • ÁPRILIS 10. (kedd): BELVÁROS
  • ÁPRILIS 11. (szerda): KERTVÁROS
  • ÁPRILIS 12. (csütörtök): ÚJDOMBÓVÁR
  • ÁPRILIS 13. (péntek): TÜSKE, GUNARAS

 

A zöldhulladékot KIZÁRÓLAG ÁTLÁTSZÓ ZSÁKBAN illetve 1 méternél nem hosszabb kötegekben lehet csak kihelyezni a szállítás meghirdetett időpontját megelőző 3 napon belül.


A zöldhulladék közé TILOS sittet, építési törmeléket, kommunális hulladékot tűz- és robbanóveszélyes anyagot helyezni. Amennyiben a Szolgáltató munkatársai ilyen zsákot találnak, nem szállítják el.

A közterület-felügyelők azokon a helyeken, ahol korábban vagy a gyűjtési napot követően kihelyezett zöldhulladékot találnak, a közterület-használatáról szóló 26/2012. (VII. 6.) önkormányzati rendelet 10. § (3) bekezdése alapján a közterület-használatidíjat rónak ki, mely az egyébként irányadó díj kétszerese.

 

A kaposszekcsői Hulladékátrakó állomás nyitvatartási idő alatt (Hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 között) fogadja a dombóvári lakcímkártyával vagy belépőkártyával rendelkező ingatlantulajdonosoktól a zöldhulladékot.


A belépőkártyát a nem dombóváriak, de Dombóvár közigazgatási határain belül ingatlannal rendelkezők igényelhetik a Városüzemeltetési Irodában (Dombóvár, Bezerédj u. 14. I. em.).

 

Kérjük a lakosságot, hogy figyeljenek oda környezetükre és tartsák be az előírásokat!


2018 ÁPR 06 12:37:08/