Lakossági felhívás


Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy
2018. JÚNIUS 4. és 2018. JÚNIUS 8. közötti időszakban ismét zöldhulladékszállítás lesz Dombóvár város területén.

 

Kérjük, hogy a tájékoztatónkat olvassa át figyelmesen!
A zöldhulladék begyűjtése a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés miatt szakaszosan fog történni az alábbiak szerint:

 

  • JÚNIUS 4. (hétfő):  SZŐLŐHEGY ÉS SZUHAJDOMB
  • JÚNIUS 5. (kedd):  BELVÁROS
  • JÚNIUS 6. (szerda):  KERTVÁROS
  • JÚNIUS 7. (csütörtök):  ÚJDOMBÓVÁR
  • JÚNIUS 8. (péntek):  TÜSKE, GUNARAS

 

A zöldhulladékot KIZÁRÓLAG ÁTLÁTSZÓ ZSÁKBAN illetve 1 méternél nem hosszabb kötegekben lehet csak kihelyezni a szállítás meghirdetett időpontját megelőző 3 napon belül.


A zöldhulladék közé TILOS sittet, építési törmeléket, kommunális hulladékot tűz- és robbanóveszélyes anyagot helyezni. Amennyiben a Szolgáltató munkatársai ilyen zsákot találnak, nem szállítják el.

A közterület-felügyelők azokon a helyeken, ahol korábban vagy a gyűjtési napot követően kihelyezett zöldhulladékot találnak, a közterület-használatáról szóló 26/2012. (VII. 6.) önkormányzati rendelet 10. § (3) bekezdése alapján a közterület-használatidíjat rónak ki, mely az egyébként irányadó díj kétszerese.

 

A kaposszekcsői Hulladékátrakó állomás nyitvatartási idő alatt (Hétfőtől szombatig 8.00 és 16.00 között) fogadja a dombóvári lakcímkártyával vagy belépőkártyával rendelkező ingatlantulajdonosoktól a zöldhulladékot.


A belépőkártyát a nem dombóváriak, de Dombóvár közigazgatási határain belül ingatlannal rendelkezők igényelhetik a Városüzemeltetési Irodában (Dombóvár, Bezerédj u. 14. I. em.).

 

Kérjük a lakosságot, hogy figyeljenek oda környezetükre és tartsák be az előírásokat!


2018 MÁJ 24 09:57:33/