Hatalmas bulit csaptak a nyugdíjasok
Október 26-án a Tinódi Házban tartották meg a város önkormányzata és a kulturális intézmény által meghirdetett zenés-táncos délutánt.

A „Nem csak a húszévesek a világ” címet viselő összejövetelen Szabó Loránd polgármester és Kiss Béla alpolgármester köszöntötte a főként szépkorúakból álló közönséget, melynek tagjai között a képviselő-testület vezetői a Természetesen Dombóvár csapata által felajánlott, szórakoztató programokra szóló ingyenes belépőket sorsoltak ki. A résztvevők a megnyitót követően előbb az almának az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásairól hallgathattak meg ismeretterjesztő előadást, majd meg is kóstolhatták azokat a gyümölcsöket, amik a Kapos-hegyháti Natúrpark területén termettek. A program zárásaként az idős emberek táncra perdültek a „Nosztalgia Expressz” nevű helyi zenekar muzsikájára.

A Kreatív Dombóvár-programsorozatba tartozó rendezvény az EFOP-1.5.3-16-2017-00047 „Humán kapacitások fejlesztése a dombóvári járásban”-pályázat keretében valósult meg.

2018 NOV 07 15:08:43/