Oklevelet kaptak az egészségprogram résztvevői
Az újdombóvári Százszorszép Óvodában az elmúlt hetekben 77 gyermek nyolc alkalommal olyan speciális foglalkozáson vett részt, melyen a gyerekek mozgáskoordinációját és állóképességét fejlesztette az alapozó terápia elemeire épülve egy gyógypedagógus.

Schrettner Nóra szerint, ha az óvónőkkel a csöppségek a továbbaikban is rendszeresen végzik az általa bemutatott gyakorlatokat, akkor a lányok és a fiúk az ilyen mozgásfeljesztést nem folytató társaiknál érettebben jutnak majd el az iskolába és ott jobban fognak teljesítenek.
Az egészségprogram november 28-i zárórendezvényén az óvodások Szabó Loránd polgármesternek, Kiss Béla alpolgármesternek és Berta János újdombóvári önkormányzati képviselőnek is bemutatták azt, hogy mit tanultak. Cserébe a város vezetői is kedveskedtek a gyerekeknek, ugyanis minden résztvevőt egy-egy mesefigurás oklevéllel jutalmaztak.


A Kreatív Dombóvár-programsorozatba tartozó rendezvény az EFOP-3.9.2-16-2017-00047 „Humán kapacitások fejlesztése a dombóvári járásban”-pályázat keretében valósult meg.


2018 DEC 05 14:08:37/