Az óvodások itták meg a natúrpark levét
A változatos és egészséges életmódra hívták fel a figyelmet a Dombóvári Szivárvány Óvoda és Bölcsődében. A dombóvári önkormányzat összesen 90 liter, a leendő natúrpark területén termett és készített homoktövises almalevet osztott szét a környező óvodákban.

Újra hangos volt a ház

2017-04-22 09:46:20
Újra hangos volt a ház
Április 21-én újra mulatástól volt hangos a Tinódi Ház. A rendezvény egészségperceiben a reteké volt a főszerep, ami által a szépkorúak még nagyobb erővel vették be a táncparkettet. A program szünetében a szerencsések ma is belépőjegyeket nyerhettek az intézmény programjaira.
Paktum partnertalálkozót tartottak Tamásiban
Múlt héten,  a város hete keretein belül átadták Dombóváron a Paktum és HACS ügyfélszolgálatot. A héten pedig Tamásiban tartották meg az európai uniós projekt indulásának partnertalálkozóját.

Megjelent a Junior kártya!

2017-04-20 11:30:34
Megjelent a Junior kártya!
A Város hete keretein belül mutatták be a Junior kártyát. A már jól ismert Dombóvár Kártya mintájára a fiatalok is regisztrálhatnak a Tinódi Ház portáján.

Felkészültek a húsvétra

2017-04-17 12:26:47
Felkészültek a húsvétra
A hagyományokhoz hűen idén is húsvétváró családi játszóházat tartottak a gyerekeknek a Tinódi Házban Dombóvár Város Könyvtárával közös szervezésben. Volt tojásfestés, kézműves foglalkozások, nyuszisimogató és bábelőadások is.
Faültetés a kis-polgárok parkjában
Április 13-án, ismét megtartották a hagyományos faültetést a Konda-völgyben található Kis-polgárok parkjában. Az eseményen gyermekeik érkezése alkalmából ültethetnek egy-egy fát a szülők, ezenkívül védőnői tanácsadás és ajándékcsomag is várta őket.
A Költészet Napját ünnepelték a könyvtárban
A magyar költészet napja alkalmából Grecsókollár címmel zenés irodalmi estet tartottak a Dombóvár Város Könyvtárában. A fellépők Grecsó Krisztián József Attila-díjas író, költő és Kollár-Klemecz László dalszerző, a Kistehén zenekar frontembere, akik énekelt verseket adtak elő.

Hat napig ünnepelt a város

2017-04-11 16:00:55
Hat napig ünnepelt a város
Várossá avatásának 47. évfordulóját ünnepelte Dombóvár április első hetén. A programsorozatot lezáró gálán adták át a városi kitüntetéseket a legkiválóbbaknak.
Galéria nyílt a Tinódi Házban a város hetén
A Város hete programsorozatának utolsó napján nyílt meg a Tinódi Házban a Majoros Galéria, mégpedigmindjárt a világhírű festő-grafi kus, Szász Endre műveiből készült kiállítássa.