Mindenkinek kötelező volt a váltócipő
A Dombóvári KKE trénerei december 7-én Városi Kosárlabda Jamboreet szerveztek a Szuhay Sportcentrumba, ahova elsősorban a világszerte népszerű sportág iránt érdeklődő óvodások voltak hivatalosak.

Úszók Mikulás Kupája

2017-12-12 11:08:21
Úszók Mikulás Kupája
December 8-án zsúfolásig megtelt a Farkas Attila Uszoda fiatal versenyzőkkel és szüleikkel. A Dombóvári Sportiskola Egyesület ezen a napon rendezte meg a hagyományos Mikulás Kupáját.
Újabb fórum a Kapos-hegyháti natúrpark értékeiről
Bikalon tartotta december 7-én második egyeztető fórumát a Kapos-hegyháti Natúrpark egyik munkacsoportja. Az ülésen résztvevők véglegesítették azt a települési értékről készülő felterjesztést, amit a grémium a legközelebbi összejövetelén bírál majd el.

Kocogás után ajándékozás

2017-12-11 11:30:13
Kocogás után ajándékozás
Az ünnepek mindig ráébresztik az embereket arra, hogy a közhelynek számító „jó kapni, de még jobb adni” megállapítás mennyire igaz. Ennek szellemében a Dombóvári Futóegerek december 5-én negyedszer rendeztek Jótékonysági Mikulás Futást.
Gyászol a dombóvári labdarúgás is
December 8-án 66 éves korában gyógyíthatatlan betegségben elhunyt idősebb Dárdai Pál, a pécsi labdarúgás legendás alakja, aki játékos-pályafutása befejezése után edzőnek állt, 2008 és 2010 között másfél évig a Dombóvári FC felnőtt csapatát is trenírozta.

Kis közösség, nagy szeretet

2017-12-11 11:27:22
Kis közösség, nagy szeretet
Szőlőhegyen december 5-én a kisgyerekek „Mikuláslázban” égtek, a közösségi házba összesereglett óvodások és diákok szüleikkel együtt várták az öreg fehérszakállút.