Arannyal felérő ezüstérem
Ezüstérmet szerzett a RÓNA FC DOMBÓVÁR a 2014/2015-ös Megye I. osztályú bajnokságban.

Az őszi szezon végeztével harmadik helyen várta a folytatást a csapat egy pont hátránnyal az akkori listavezető Bonyhád mögött és pontazonossággal a Paksi Fc II csapatával. Már akkor kirajzolódott, hogy ennek a bajnokságnak ez a három csapat a fő esélyese, esetleg még a tavalyi bajnok Bátaszék szólhat bele a végső helyezések elosztásába.
A tél folyamán váratlanul öt meghatározó játékos döntött a távozás mellett, köztük a két NB I-es múlttal is rendelkező Kardos Ernő és Petrók Viktor, a tavalyi gólkirály Czonev Márk, az idei házi gólkirály Fábián Imre és a középpálya játékmestere Keczeli Krisztián. Helyükre két új játékos érkezett, a fiatal Törzsök Martin Nagyatádról és a korábban debreceni nevelésű Kövér István.
A megváltozott kerettel a vezetőség új célt tűzött ki, mégpedig, hogy próbáljon a csapat mindenképpen a dobogón maradni. Nem tűnt könnyű feladatnak, de a korábban kevesebb lehetőséget kapott játékosokban égett a bizonyítási vágy, hogy megmutassák, lehet rájuk számítani, és ők is el tudják érni az eredetileg megfogalmazott célt a bajnokság megnyerését.
Hihetetlen összefogás jellemezte az egész tavaszi szezont, mindenki megpróbálta kiadni magából a maximumot, és ha valakinek nem ment a játék, a társak rögtön kisegítették. Nehézkesen indult az idény, de mérkőzésről mérkőzésre egyre stabilabb lett a gárda, és a győztes mérkőzéseknek köszönhetően az önbizalom is megjött. A tavasz legnagyobb rangadójára már egyenrangú partnerként vettük fel a küzdelmet a jóval jobb lehetőségekkel rendelkező paksi csapattal. Egy, az osztályhoz képest jóval magasabb színvonalú mérkőzésen végül 1-1-es döntetlen született.
A későbbiekben kiderült, hogy mindkét csapatnak ez a meccs volt az egyetlen, ahol a tavasz folyamán pontot vesztett, és a korábbi vetélytársakat utcahosszal megelőzve egyforma pontot gyűjtve végeztek a tabella első két fokán. Kitekintve a többi megye bajnokságaira, ezzel a majdnem 100%-os teljesítménnyel szinte mindenhol arany érmet szerzett volna a dombóvári egyesület, de sajnos pont Tolna megyében, szerepelhetett egy NB I-es csapat tartalék gárdája, akikre a versenykiírás szerint egyedi szabályok vonatkoztak, ugyanis a Paks II, ha szükség volt bármikor bevethette az NB I-es játékosait is, és a rangadókon ezt rendre meg is tette.
Ennek tükrében mindenképpen egy rendkívül sikeres bajnokságot és egy parádés tavaszi teljesítményt tudhat maga mögött a RÓNA FC DOMBÓVÁR. Köszönet jár a főszponzornak, a RÓNA Kft-nek, valamint Dombóvár Város Önkormányzatának, és minden olyan támogatónak, akik mind anyagi, mind erkölcsi támogatásban részesítették a csapatot. Köszönjük a szurkolók, azon belül is a tavaszra megalakult „Ultra” csoport bíztatását! Külön köszönet jár a vezetőknek és a csapat körül dolgozóknak, hogy munkájukkal megteremtették a feltételeket a sikeres szerepléshez. A szakmai munkáért elismerés jár a vezetőedzőnek, Bőzsöny Jánosnak.
RÓNA FC DOMBÓVÁR tavaszi játékoskerete: Szabados Zsolt, Sztropkó János, Kovács Róbert, Méhn Zsolt, Farkas Imre, Kázmér Péter, Bán Csaba, Androsics András, Takács Zoltán, Laczkó Dávid, Kövér István, Kollega Bálint, Právics Dominik, Törzsök Martin, Gyeraj Attila , Horváth Árpád, Kalmár Csaba, Illés István, Németh Dániel Edző: Bőzsöny János

2015 JÚN 12 20:59:14/