Átadták az újdombóvári orvosi rendelőt
A megszokott helyen, immár megújult, akadálymentesített környezetben várja betegeit az újdombóvári orvosi rendelő. Befejeződött a III. utcai orvosi rendelő felújítása. A pályázati úton nyert 53 és fél millió forintból megújult a felnőtt és gyermek háziorvosi és a fogorvosi rendelő. 

A teljes körű energetikai korszerűsítés mellett modern, új orvostechnikai, irodai -és informatikai eszközök beszerzése, illetve a várótermi bútorok cseréje is megvalósult. 


A felújított épületet ünnepélyes keretek közt adták át november 30-án. Kiss Béla alpolgármester beszéde után a kivitelező, Topa István, a Topa és Társa Építési Kft. ügyvezetője köszöntötte a megjelenteket. Ezt követően Szabó Loránd közreműködésével elvágták az átadást szimbolizáló nemzeti szalagot, majd az intézmény dolgozóival és a résztvevőkkel körbejárták az épületet. 


A téli influenzás időszakra való tekintettel Szabó Loránd polgármester és Kiss Béla alpolgármester influenza elleni oltást kapott, mellyel egyúttal a lakosság figyelmét is felhívták a megelőzés fontosságára. 


2015 DEC 01 15:57:09/