Bronzérem az U11-es országos futsal döntőn
Budapest mellett a Pest megyei Üllőn került megrendezésre az országos U11-es futsal bajnokság négyes döntője, ahova a Dombóvári Focisuli Egyesület csapata óriási bravúrral került be.

A középdöntő sikerén felbuzdulva a szülők és szurkolók különbusszal, dobokkal és dudákkal felszerelkezve kísérték el a kis focistákat.
A tornát az esemény rangjához méltó szervezés jellemezte a hangulatos kisvárosi sportcsarnokban.
Az első mérkőzésen csapatunk a keleti országrész bajnokával, az Egri Plútó SE csapatával játszott a döntőbe jutásért. A fiúk kissé álmosan és megilletődötten kezdték a mérkőzést, így hamar hátrányba kerültek a nagyon ügyes egri csapattal szemben. 
Csapatunk mindent megtett a döntőbe jutás érdekében, de ezúttal ez kevésnek bizonyult. A végeredmény 4:1 lett az Eger javára, a dombóvári gólt Lódri Gergő szerezte.
Ezzel a vereséggel csapatunk a bronzéremért játszhatott, ami azért is volt fontos számukra, mert mindenképpen éremmel a nyakukban szerettek volna hazatérni Dombóvárra.
A harmadik helyezésért lejátszott mérkőzésen az ellenfél a Kőbányai KISE csapata volt. A találkozó érdekessége, hogy korábban a dombóvári középdöntőben már találkozott a két együttes, és ott csapatunk 4-1-es vereséget szenvedett, így a srácoknak külön motiváció volt, hogy bebizonyítsák jobbak budapesti ellenfelüknél. A mérkőzésbe óriási elánnal vetették bele magukat, és határozott, magabiztos játékkal 4 gólt rúgva ellenfelüknek, megszerezték a hőn áhított bronzérmet. A végeredmény 4:2 lett a Dombóvár javára. A dombóvári gólszerzők: Lódri Gergő 3, Bánáti Kevin 1.
A torna nagyszerű hangulatát nagy részben a Dombóvárról érkező szurkoló csapat biztosította, amit a Magyar Labdarúgó Szövetség Futsal szakának főtitkára külön köszönettel illetett.
A futsal bajnokság döntőjét az Egri Plútó SE és a Békéscsabai Előre SE csapatai játszották, ahol az egriek simán 3:0 arányban nyertek.
A dombóvári csapat az eredményességén kívül még jó kapcsolatokat is kialakított az országos rendezvény során, és már több színvonalas torna meghívást is kapott, aminek a jövőben remélhetőleg eleget is tud tenni, és ott is tovább tudják majd öregbíteni városunk hírnevét.
Gratulálunk a fiúknak és edzőjüknek az országos 3. hely megszerzéséhez!
A csapat tagjai: Karádi Kristóf, Monostori Ákos, Gombos Marcell, Gombos Csongor, Nagy Gábor, Nagy Márton, Berta Balázs, Varga Bálint, Lódri Gergő, Tímár Dávid, Fábián Tícián, Horváth Levente, Urda Roland, Bánáti Kevin, Lakos Ádám, Buchwald Márk. Edző: Péter Imre

2015 MÁJ 19 20:11:58/