Csapategységből, küzdeni tudásból jeles
Sokan féltették a Róna FC Dombóvár Megye I. osztályban szereplő csapatát a bajnokság tavaszi idényétől, mivel télen öt meghatározó játékos (Fábián Imre, Kardos Ernő, Petrók Viktor, Keczeli Krisztián, Czonev Márk) távozott az egyesülettől.

A DFC csapata azonban az első öt tavaszi forduló után is komolyan versenyben van a bajnoki címért. Ősszel gyakran kiemelkedő egyéni teljesítmények döntötték el a mérkőzéseket, az idei gárda azonban csapategységből és küzdeni tudásból vizsgázott jelesre az elmúlt mérkőzéseken.
Április 11.-én játszották a bajnokság egyik legnagyobb rangadója, ahol csapatunk a Paksi Fc II csapatát látta vendégül. A paksi csapat pontazonossággal, jobb gólkülönbségének köszönhetően állt a Dombóvár előtt a bajnokság élén. A kilátogató nézők egy igazán színvonalas, küzdelmes, jó iramú találkozót láthattak, ahol a több rutinos NB I-es játékossal megerősített paksi fiatalok szereztek vezetést a mérkőzés elején, amit a hajrában Kovács Róbert egy gyönyörű fejes góllal egalizált. A döntetlennek köszönhetően továbbra is kiélezett maradt az aranyéremért folytatott küzdelem három, a bajnokságból kiemelkedő csapat (Dombóvár, Paks, Bonyhád) között.

Az eddigi dombóvári eredmények a tavaszi fordulóból:
Dombóvár-Tolna 3-2
Szedres-Dombóvár 0-2
Dombóvár-Tevel 3-0
Majos-Dombóvár 1-3
Dombóvár-Paks II 1-1
Itt kell még megjegyezni, hogy a Róna Fc Dombóvár hazai mérkőzéseit tavasztól ingyen látogathatják a kedves nézők és szurkolók!

2015 ÁPR 16 11:35:40/