Cziffra Attila sikere Las Vegasban
A magyar MMA válogatott tagjaként július 4-től 10-ig Las Vegasban, az amatőr világbajnokságon vehetett részt a dombóvári sportoló. Az első nap a férfi versenyzők közül egyedül neki sikerült legyőznie a bolgár származású ellenfelét TKO-val, de sajnos hiába, mert a második nap reggelére belázasodott és nem tudta folytatni tovább a versenyzést.
Cziffra Attila reméli jövőre is sikerül kijutnia és befejeznie azt, amit idén elkezdett. A következő megmérettetés az Európa-bajnokság, amely Prágában lesz november 21-26. között.

A sportoló ezúton is szeretné megköszönni mindenkinek aki támogatta és segítette. A szüleinek, testvérének és feleségének, barátnőjének Pintér Roxánának és az ő szüleinek, Bugyi Ferinek, Zombori Lacinak (Silver Sun Szolárium), a Kövécs családnak, Karászi Imrének (Karászikvíz), Papp Tibinek, Bank Misinek, Somfalvi Bálintnak (Gesztenye Söröző és Büfé), Gábor Lászlónak, Gábor Balázsnak és Zircher Kittinek (Z2 Cross Gym), Horváth Zoltánnak (Bohém Caffé és Pizzéria),
Takács Györgynek, Kalóz Katalinnak, a FarmerShopnak, a Pömax Kft.-nek, valamint a Webépker Kft.-nek.

Továbbá köszönet a Dombóvári Judo Klubnak, a Dombóvári Box Klubnak, a BJJ Pécsnek, a Fightland Kaposvárnak és a Szegedi Küzdősport Klubnak a felkészítésért.
(x)2016 AUG 11 12:11:52/