Dombóvári lány lett Pécs szépe
A dombóvári Zelcsényi Zsófi a nyerte a 2017-es Pécs Szépe díjat. Interjúnkban a versenyről és jövőbeni terveiről kérdeztük a fiatal szépséget.

Mennyire volt megterhelő a felkészülés és honnan jött az ötlet?
Bár öt hétig tartott, cseppet sem volt az, sőt, nagyon élveztem. Forgatásokra, fotózásokra, edzeni jártunk. A lehetőség egy pécsi ruhaboltban talált rám, és mivel van színpadi tapasztalatom, gondoltam, belevágok.

Ennyi szép lány egy helyen csak versengeni tud?
Születtek barátságok, talán olyanok is, amelyek megmaradnak, de voltak féltékenységek, furkálódások és kiadós hisztik is.

Hogy zajlott a döntő?
Először egy magyaros ruhát kellet húzni, ez egy kis koktélruha volt. Ezt követte a bikinis tánc, végül az estélyit mutattuk be. Ebből a 3-4 perces táncot próbáltuk a legtovább.


Mi várható az életedben ezután? Indul a modellkarrier vagy marad a tanulás?
Ezzel a győzelemmel automatikusan bejutottam az országos versenyre, ez valamikor nyáron lesz. Ez azt is jelenti, hogy folytatódik a felkészülés. Az egyik nyeremény portfóliófotózás, ez már kimondottan modellmunka. Nem szeretnék erre alapozni, szeptembertől elkezdem a jogot a Pécsi Tudományegyetemen. Persze ettől még nem fogok nemet mondani a lehetőségekre, amíg van kedvem a modellkedéshez.

Nagyobb, komolyabb versenyen is indulnál?
Ahhoz több önbizalom és gyakorlat kell, de igen, pár év múlva szeretnék országos versenyen is indulni.

2017 MÁJ 09 10:05:10/