Évet értékeltek labdarúgóink
A Róna FC Dombóvár a hétvégén ünnepélyes keretek között megtartotta a 2014-2015-ös bajnokság évadzáró rendezvényét. A programon részt vett a klub összes játékosa a legkisebbektől a felnőtt korosztályig, a klub vezetői és alkalmazottai, valamint tiszteletét tette Dombóvár város polgármestere és sportreferense is.

Szurkolókkal és családtagokkal tömött lelátó előtt az egyesület elnöke Právics Attila köszöntötte a jelenlévőket, majd felkérte az egyesületnél dolgozó edzőket, hogy értékeljék csapataik éves teljesítményét. Sorrendben Péter Imre, Óliás Zsolt, Hartung Vilmos és Bőzsöny János számolt be csapataik eredményeiről és sikereiről.
Az edzői beszámolók után Szabó Loránd polgármester átadta az év játékosa emlékplaketteket minden korosztályban a bajnokság legjobb játékosának, akik a következők voltak: U-7: Gyánó Marcell, U-9: Sebestyén Bálint, U-11: Bánáti Kevin, U-13: Kocsis Zsolt, U-15: Varga Krisztofer, U-17: Kierdorf Erik, U-21: Németh Dániel, DFC II: Regényi Zoltán, DFC I: Kovács Róbert
Díjazták az év edzőjét, Péter Imrét is, aki érmek és sikerek sokaságát hozta tanítványaival az egyesületnek a bajnoki szezonban.
A rendezvény fénypontja a felnőtt gárda éremosztója volt, ahol a csapatkapitány Méhn Zsolt átvette a bajnoki ezüstért járó kupát, majd a polgármester a játékosok nyakába akasztotta az érmeket.
A záróbeszédben Szabó Loránd köszönte meg a játékosoknak, az edzőknek, és az egyesületben dolgozóknak az egész éves munkáját és gratulált a sikerekhez, amivel öregbítették városunk hírnevét.
A hivatalos program után egy jó hangulatú délután vette kezdetét, ahol volt szülő-gyerek foci, pizzázás, sütögetés, vacsora. Összegezve egy rendkívül esemény gazdag és sikeres év méltó zárása volt ez a rendezvény.
Pár hét pihenő után újult erővel készül a Róna FC Dombóvár minden korosztálya a következő bajnokságokra és feladatokra, és reméljük a következő szezonban is sok örömet okoznak majd a szurkolóiknak.

2015 JÚN 23 19:57:52/