Fenyvesi Csaba Zsolt a Jobbik jelöltje
A Tolna megyei 2. számú választókerületben az április 8-ra kitűzött parlamenti voksoláson a Jobbik Magyarországért Mozgalom egyéni jelöltje Fenyvesi Csaba Zsolt.

- Arra törekedtünk, hogy az ország mind a 106 választókerületében ne csak egy jelöltet indítsunk, hanem a legalkalmasabb jelöltet találjuk meg - hangsúlyozta a Fenyvesi Csaba Zsoltot bemutató Kepli Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője. - Ő azért jó választás számunkra és a választók számára is, mert közgazdasági területen megszerzett szakmai tapasztalata és jobbikos múltja egyaránt alkalmassá teszi a dombóvári, a bonyhádi és az említett két város környéki településeken élő emberek érdekeinek képviseletére a Parlamentben. Más pártokkal szemben mi olyan hiteles jelölteket választottunk, akik azokban a választókörzetben indulnak, ahol laknak. Üzenetünk minden olyan ember számára, aki a jelenlegi helyzettel elégedetlen, hogy menjen el szavazni és adja voksát egyéniben és listán is a Jobbikra, mert ezzel hozzájárul a kormányváltáshoz.
- Bonyhádon születtem és ott is nevelem párommal együtt a három fiúnkat - mondta Fenyvesi Csaba Zsolt. - Korábban húsz éven keresztül a Tolna Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetnek voltam a gazdasági vezetője. Tíz esztendeje váltottam és pénzügyi vonalon helyezkedtem el. Utóbbi munkámból adódóan nemcsak Nyugat-Tolnát, hanem az egész dél-dunántúli régiót jól ismerem. Tisztában vagyok az itt lakók helyzetével, amin országgyűlési képviselőként szeretnék javítani. Legfontosabb dolgunk elsőként a jelenlegi kormánypárt elszámoltatása lesz. Azt követően az út- és a vasúthálózat fejlesztésére koncentrálnék a térségben, hogy a jobb közlekedési feltételek megteremtésével a hátrányos helyzetű falvak is könnyebben megközelíthetőek legyenek és azokból is el lehessen jutni más településekre dolgozni. Arra is nagy figyelmet fordítanék, hogy olyan vállalkozások működjenek a városokban, valamint a falvakban, melyek meg tudják fizetni az alkalmazottaikat és ezzel megtartsák, sőt odavonzzák a kvalifikált munkaerőt. Ez azért fontos, hogy a családok helyben maradjanak és a fiatalok se azon gondolkodjanak, hogy külföldre, vagy hazánk jobb megélhetési lehetőséget kínáló régióiba költözzenek. A nyugdíjasok számára fontos, hogy szép öregkort biztosítsunk számukra. A vidék felemelése a jövőnk záloga. Ezért én tenni kívánok!

2018 FEB 26 11:49:54/