Folytatódik a járdaprogram
A tavalyi évben mintegy 3200 négyzetméternyi járdát újítottak fel Dombóváron, amely kiemelten érinti a Szuhay városrészt. Idén a járdaprogram a Dózsa György utcában folytatódik, a munkák során ebben az évben 5000 négyzetméter gyalogutat szeretnének lerakni a Dombóvári Város- és Lakásgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársai közmunkásokkal együtt.
Szabó Péter, a Dombóvári Város- és Lakásgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetője lapunknak elmondta: a tavaly indult járdaprogram folytatása igen sikeres,
hiszen több ezer négyzetméter járdát raktak le eddig, és a munka folytatódik az elkövetkező hónapokban, 15 fő közfoglalkoztatott bevonásával. A teljes támogatás összege mintegy 25,6 millió forint, emelte ki Szabó Péter.

A helyszínen tartott sajtótájékoztatón Talapka Rudolf önkormányzati képviselő elmondta, hogy Szuhayon a járdák nagyon rossz állapotban vannak, így ez a beruházás biztonságosabbá teszi az utcákat és növeli az itteni ingatlanok értékét, az itt élők közlekedését, életminőségét is nagymértékben javítani fogja.

A szakemberek elmondták, hogy legközelebb a Vörösmarty utca kerül sorra, majd Újdombóváron az első és a második utca, valamint a Babits és a Radnóti utcák is megújulnak még ebben az évben.

2017 MÁR 16 11:32:50/