Gunarasi táblaavató és együttműködési megállapodás
Október 9-én felavattak Gunarasban egy, a fürdő történetét, fejlődősét 1969-től 1982-ig bemutató táblát és egy újabb együttműködési megállapodást írt alá Dombóvár Város Önkormányzata valamint a Gunaras Zrt. 

A Tourinform Iroda mellett felállított tábla Erky-Nagy Tibor birtokában lévő Gunaras történetét ábrázoló fotókból került összeállításra, a Metarecz Kft. kivitelezésében. Az avató ünnepségen az év elején megkezdett együttműködést jelezve a fürdőtelep vállalkozói is részt vettek.

A tábla felavatása mellett a kedvezményes gunarasi belépőjegy igényléséhez kapcsolódóan egy együttműködési megállapodást is aláírt Dombóvár Város Önkormányzata és Bárdi Róbert, a Gunaras Zrt. ügyvezetője. Az együttműködés keretében az önkormányzat vállalja, hogy Hivatala a gunarasi építményadót fizetők részére igazolást állít ki arról, hogy adóalanyként a nyilvántartásban szerepel és a fenti adónemben adóját befizette. A megállapodás továbbá kiterjed arra is, hogy az önkormányzat a rendelkezésre álló eszközökkel népszerűsíti a kedvezményes belépési jegy lehetőségét. A Gunaras Zrt. vállalta, hogy a kedvezményes belépést igénylő lapot a kibocsátás sorrendjében sorszámozza, regisztrálja, a regisztráltakról adatbázist vezet, melyet igény esetén az önkormányzat részére átadja.

A szerződés alapján a kedvezményes belépőt igénylőkről készült adatbázis mindkét fél közös tulajdona, annak használatára egyenlően jogosultak.


2015 OKT 13 11:33:20/