Gyereknap Gunarasban
A Tinódi Ház szervezésében idén is kiváló hangulatú és szórakoztató, programokban bővelkedő gyermeknapon vehettek részt az érdeklődők az önkormányzat, a Tinódi Könyvtár és Gunaras Zrt. támogatásával május 28-án.

Zenebohóc és rezesbandája, azaz a Dombóvári Zenész Egyesület nyitotta meg az egész délutános rendezvényt, melynek idén is a gunarasi strandfürdő adott otthont. Ezt követte a Csillag Musical Társaság, akik Disney mesefőcím dalokat és magyar gyerekrajzfilmek zenéit adták elő. A Kosársuli bemutatója után a Dombóvári Tücsökzenekar, a Nita Dance Club és a D-Ride Show mutatkoztak be. Ezen kívül a Papírszínházat, boksz bemutatót, Atus a bohócot, Latin Fevert és aerobicot is láthattak az érdeklődők a Rostás Andival.


A délután fénypontja a habparty volt, ahol a dombóvári tűzoltók biztosították a töménytelen mennyiségű habot a gyerekeknek, amiben önfeledten ugrándoztak és fürödtek a kicsik és a nagyok.


Természetesen izgalmas kísérőprogramok is színesítették és tették emlékezetessé a napot a gyereknek. A kicsiket ugyanis rendőrségi bemutató, játékos nyelvóra, íjászkodás, kézműves-foglalkozás, lufihajtogatás, gokart, sakk és arcfestés, az indiánok földjén pedig fejdíszkészítés, sok játék és nyereményjáték is várta a gyerekeket.


2017 MÁJ 29 14:39:02/