Helyi méhészek beszéltek a termelői méz fontosságáról
Helybeli méhészek az általuk készített kiváló minőségű termelői mézet népszerűsítették a József Attila Általános Iskolában.

A kóstolóval egybekötött rendezvény célja az volt, hogy erősítsék a helyes táplálkozási szokásokat és a magyar termelői méz iránti bizalmat, ugyanis az a hazai üzletek polcain nem található meg, közvetlenül a termelőktől vásárolható. Az ismeretterjesztést is szolgáló programon elhangzotta az, hogy a méz - mint természetes édesítő - évezredek óta ismert és használatos, az emberi szervezet számára hasznos anyagot tartalmaz, többek között vitaminokat, enzimeket és ásványi anyagokat. Karsai István, Lakos István és Laufer Henrik ajánlotta fel a finomságokat, a kínáláshoz pedig a Petőfi Sütöde biztosította a pékárut.

2017 NOV 30 10:41:36/