Jutalmazták a kiválóan teljesítő helyi közszolgákat
Az idei Közszolgálati Tisztviselők Napja alkalmából a Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatal három munkatársának nyújtotta át a „Dombóvár Közszolgálatáért Oklevelet” és az azzal járó 50.000 forintos pénzjutalmat Szabó Loránd polgármester.

A város képviselő-testülete 2018 január végi ülésén módosította a helyi elismerésekről szóló önkormányzati rendeletet annak érdekében, hogy a Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatalnak azon dolgozóit jutalmazni tudja, akik legalább három éve közszolgálati jogviszonyban állnak köztisztviselőként, vagy közszolgálati ügykezelőként és a munkakörükbe tartozó feladatok ellátása során folyamatosan példamutató, magas színvonalú tevékenységet végeznek. A „Dombóvár Közszolgálatáért Oklevél” és az azzal járó 50.000 forintos pénzjutalom odaítéléséről a polgármester dönt a jegyző véleményének kikérését követően.
Elsőként Buglaveczné Szabó Adél adóügyi ügyintéző, Zsók Rita személyügyi ügyintéző és Teufel Judit vagyongazdálkodási ügyintéző érdemelte ki az elismerést, amit Szabó Loránd adott át nekik.

2018 JÚL 06 12:08:07/