Koós Jánossal és habpartival Anna-napoztak a dombóváriak
Fergeteges hangulatú Anna-napi búcsút tartottak a minap a dombóváriak Szőlőhegyen. A sztárvendégek Koós János és felesége, Dékány Sarolta voltak. A gyerekek pedig a hatalmas habpartit élvezték a legjobban.

A búcsút ezúttal a Mázai Bányász Fúvószenekar nyitotta meg, retró slágerekkel érkezett a mindig színvonalas műsort nyújtó szekszárdi Tücsök Zenés Színpad, a legkisebbek pedig a Hangoló gyermekműsorát élvezhették. Többen is bevállalósak voltak, hiszen nagy népszerűségnek örvendett idén is a sörivó- a szkander- és a palacsintaevő verseny is. Utóbbi megmérettetésen felnőttek és gyerekek is indulhattak, hiszen palacsintából akadt bőven: több mint kétszáz darabot sütöttek a szervezők.


A jó zenék és evés-ivás mellett különböző bemutatók is színesítették a rendezvényt, így a kerékpáros D-ride Sport Klubot, a Dombó-Dog Centrumot és a Hunyadi János Szabad Lovagjait is közelebbről megismerhették a jelenlevők. A színpad környékén a kapospulai lovasudvar segítségével a lovagoltatást is kipróbálhatták az érdeklődők, a floor ball pályán pedig a különleges - bár Dombóváron már nem teljesen ismeretlen - sportot is. A gyerekek azonban a legjobban a habpartit várták. A tűzoltók segítségével fújt hab ezúttal hatalmasra sikeredett, így tényleg elmerülhettek a habokban a kicsik.


Ezúttal sem maradhatott ki a tombolasorsolás, a nyereményeket Szabó Loránd polgármestertől és Talapka Rudolf önkormányzati képviselőtől vehettek át a szerencsések. Az idei Anna-napi búcsú sztárvendégei Koós János és Dékány Sarolta voltak, akiket a fellépés után megrohamoztak a rajongók. Az estet a MEXX Zenekar utcabálja zárta.

2016 JÚL 27 12:53:57/