Közösségi esemény a József Attila Általános Iskolában
Iskolánk, a Dombóvári József Attila Általános Iskola, a TÁMOP-3.1.4.B-13/1-2003-0001 „Köznevelés az iskolában” pályázat, Partnerség és hálózatosodás modul keretében közösségi eseményt szervezett 2015. április 24-én.

KattintAz eseményen részt vettek iskolánk tanulóin, pedagógusain, szülőin kívül a Belvárosi Általános Iskola tanulói, és a Kaposszekcsői Általános Iskola tanulói, és szülői. 
A Városkerülő – túra célja Dombóvár megismerése mellett lehetőséget nyújtani a tanulóknak, hogy ismerkedjenek egymással, mozgásra sarkallni őket és hogy hasznos ismeretekhez jussanak. 
Az öt vegyes csapat 9 állomást látogatott meg, mint a DÖPTE Bázis, JAM-csarnok, Szigeterdő, Aradi-emlékmű, Helytörténeti Múzeum, Mentőállomás, Rendőrkapitányság, Kórház és természetesen iskolánk épülete, és minden helyszínen érdekes, játékos, előzetes felkészülést nem igénylő feladatokat hajtottak végre. Az utat kerékpárral, szülői kísérettel tették meg. 
A tartalmas délelőttöt átölelő program után, az eredményhirdetés következett, ahol a támogatóknak köszönhetően sok-sok ajándékkal lephettük meg a diákokat.son ide a szöveg írásához...

2015 MÁJ 01 09:04:40/