Magasabb osztályban is megfordult focistákat igazoltak
A téli szünetben két új játékossal erősítette meg a keretét a Tolna megyei I. osztályú felnőtt labdarúgó bajnokság tabelláját az őszi szezon után vezető Dombóvári FC. A pontvadászat aranyérmére hajtó csapat vonzó volt a Pécsváradi SSE-től érkezett Mészáros Tibor és a Pécsi VSK-tól átigazolt Jenei Bálint számára.

Az előbbi focista 13 esztendősen volt, amikor a Nagydorogi KSE-nél kiállították az első igazolólapját. Azután megfordult a Szekszárdi UFC-nél, a Paksi SE-nél, a Paksi FC-nél, a Bátaszéki SE-nél és a Komlói BSK-nál. 2017 júliusában került a Baranyai megyei I. osztályú pontvadászat mezőnyéhez tartozó Pécsváradi SSE-hez. Ott az őszi 14 meccsen háromszor kezdőként, tizenegyszer pedig csereként lépett a játéktérre, miközben egyszer talált a kapuba és egy szabálytalanságát sárga kártyával büntette a játékvezető. A 28 éves, rutinos Mészáros Tiborra középpályásként és támadóként számít Kardos Ernő edző.
Jenei Bálint 2005-ben a Pécsi VSK-ban kezdett el focizni, majd a baranyai megyeszékhely utánpótlás-nevelő klubjához, a Pécsi Góliát SE-hez került, onnan pedig a város harmadik egyesületéhez, a Pécsi MFC-hez igazolt. Pályafutása következő állomása a Szentlőrinci SE volt, azt követően a Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémiáján pallérozódott, ahonnan tavaly nyáron szerződött vissza a pécsi vasutasokhoz. A Baranya megyei I. osztályú bajnokságban szereplő csapatban az őszi szezon során 11 mérkőzésen kezdőként lépett pályára, egy gólt szerzett és öt sárga lapot gyűjtött be. A 20 éves, tehetséges focista csatárposzton jelenthet erősítést a DFC számára.

2018 FEB 15 12:51:36/