Összefogással segítettek a kutyusokon
A József Attila Általános Iskola az elmúlt hetekben adománygyűjtést szervezett a HELP Kutyaegyesület 60 gazda nélkül maradt ebe számára.

Az oktatási intézménybe járó diákok döntő többsége bekapcsolódott a jótékonysági akcióba, nem volt olyan osztály, ahonnan ne érkezett volna felajánlás. A gyerekek összesen 900 kilogramm konzervet és tápot gyűjtöttek össze az ebeknek.
Az adományokat december 5-én Babulják Katalin, a HELP Kutyaegyesület elnöke vette át, aki köszönő beszédében elmondta, hogy ez a mennyiség legalább egy hónapig elég lesz majd az általuk gondozott négylábúak számára.
Az általános iskola tantestülete házon belül versenyt szervezett a gyűjtésből, ezzel is ösztönözve a gyerekeket és szüleiket a segítségnyújtásra. A harmadik helyen a 6. b osztály zárt, melynek tanulói egy csomag szaloncukrot kaptak. Második az 1. c osztály lett, a diákok egy tálca süteményt vehettek át. A legtöbb kutyaeledelt a 2. c osztályba járó gyerekek hordták össze, akiket egy hatalmas tappancsos tortával jutalmaztak.

2017 DEC 07 11:15:08/