Pályázati lehetőség a Bursa Hungarica ösztöndíjra
A dombóvári önkormányzat is csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2017. évi fordulójához a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló dombóvári fiatalok felsőoktatási tanulmányainak támogatása érdekében.

A dombóvári önkormányzat is csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2017 évi fordulójához a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló dombóvári fiatalok felsőoktatási tanulmányainak támogatása érdekében.


Az ösztöndíj elnyeréséhez pályázatot kell benyújtani. A pályázat adatlapok kitöltése regisztrációt követően a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében lehetséges. A kinyomtatott és aláírt pályázati adatlapot a pályázati felhívásban meghatározott mellékletekkel együtt 2016. november 8. napján 16 óráig kell a Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatalba (7200 Dombóvár, Szabadság u. 18.) benyújtani személyesen vagy postai úton. Felhívjuk a tisztelt pályázók figyelmét, hogy a pályázat személyesen történő benyújtására kizárólag ügyfélfogadási időben az önkormányzati hivatal ügyfélszolgálatán van lehetőség!


A pályázati kiírás elérhető a www.dombovar.hu honlapon (a Önkormányzat/Felhívások, közlemények menüpontban a felhívások között). A pályázattal kapcsolatos bővebb információ a Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatal Ügyfélszolgálatán kérhető.


Dombóvár Város Önkormányzata


2016 OKT 20 18:21:11/