Ráfér a felújítás
A képviselő-testület májusi rendes ülésén a dombóvári mentőállomás vizesblokkjának felújítását bruttó 550.000.- Ft. összegben támogatta.

Az Országos Mentőszolgálat Dél-dunántúli Régiójának igazgatója, Dr. Buda Péter és Szabó Loránd polgármester személyes találkozója után megállapodtak abban, hogy a mentőszemélyzet kulturáltabb feltételek között történő rendelkezésre állása érdekében, az önkormányzat a lehetőségeinek szem előtt tartásával támogatja a leromlott állapotú vizesblokk felújítását a Dombóvár, Jókai utca 3. sz. alatti mentőállomáson.


A képviselő-testület májusi rendes ülésén a dombóvári mentőállomás vizesblokkjának felújítását bruttó 550.000.- Ft. összegben támogatta. Ebből az összegből két WC és egy zuhanyozó helyiség kerül felújításra, Újak lesznek a WC-k és a mosdó kagylók, megújul a zuhanyzókabin, az említett helyiségekben kicserélik a csempéket és a járólapokat, valamint tisztasági festésre is sor kerül, A munkálatokat augusztus 4-én kezdték meg a Dombóvári Város- és Lakásgazdálkodási Nkft. szakemberei.

2015 AUG 04 20:11:15/