Segítség a rászorulónak
Egy krízishelyzetbe került idős nénin segített a Roma Nemzetiségi Önkormányzat a napokban. Tasi Sándornénak a Teleki utca végén lévő kis házában már nem kell fagyoskodnia a télen.

Egy új kályhát és egy köbméter fát ajándékozott az említett szervezet a súlyosan beteg asszonynak, akinek így most már lesz miben és mivel fűtenie a következő hónapokban.

- Értesültünk arról, hogy Tasi Sándorné lakóingatlanában használhatatlanná vált a cserépkályhája, ezért a krízishelyzet megoldása érdekében vásároltunk számára egy kandallót és adtuk hozzá való tüzelőanyagot is - emelte ki Ligorovics Zsolt, a Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke.

Az idős néni hálás az adományért, amit Kiss Béla alpolgármester jelenlétében vett át. Az unokájával közös háztartásban élő asszonynak eddig gondot okozott az, hogy fűtés hiányában hidegben kellett tisztálkodniuk és sokszor fagyoskodtak napközben, valamint éjszakánként is. Ez a helyzet most megváltozott, az új kályha beüzemelését követően gyorsan meleg lett a kis lakásban.

2017 NOV 28 12:41:25/