Semmi sem az, aminek elsőre látszik…
Remek döntést hoztak azok a helyiek és környékbeliek, akik november 17-én esti szórakozásul a „Valódi hamisítvány” című színházi darabot nézték meg a Tinódi Házban.

Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékának magyar változatát Valló Péter rendezte. A történet két szereplője közül Maude különc, szabadszájú és harsány nő, Lionel pedig kifogástalan modorú, művelt és meglehetősen cinikus férfi. Ők valószínűleg sohasem találkoztak volna, hiszen a nő munkanélküli pincérnőként egy lepukkant lakókocsiparkban él Kaliforniában, a férfi pedig egy neves művészeti alapítványnál dolgozik szakértőként New Yorkban. Csakhogy Maudenak van egy féltve őrzött kincse - egy szerinte sokmillió dollárt érő Jackson Pollock-festménye -, aminek a valódiságáról szeretne hiteles véleményt kapni. Lionelre vár az a feladat, hogy megállapítsa a kép valódiságát, vagy hamisságát. Azonban kettejük találkozója nem úgy sül el, ahogy normálisan számítanánk rá: nemcsak a festményről, de szinte minden másról is az derül ki, hogy nem az, aminek elsőre látszik…
A nézők számára remek szórakozást nyújtó, lebilincselő darab előadása igazi jutalomjáték olyan sziporkázó humorú, zseniális színészeknek, mint Hernádi Judit és Kern András.

2018 NOV 19 13:55:57/