Tankcsapda: Lukács 50
Az ország egyik legnépszerűbb és legsikeresebb rockzenekara adott december 15-én nagysikerű koncertet rajongóinak a Szuhay Sportcentrumban.

Az 1989-ben alapított és azóta több tagcserén átesett Tankcsapda kezdeti punk rock stílusába fokozatosan vegyült bele a hard rock-, a heavy metál- és a thrash metál-hangzás, amivel sikerült egyre szélesebb közönségréteget megszólítani.
Lukács Lászlónak, a debreceni banda frontemberének idén februárban volt az 50. születésnapja, amit egész éven át tartó turnéval ünnepel a zenekar. Az énekes-gitáros kedvenc dalaiból válogatta össze a koncertsorozat műsorát a kezdetektől egészen napjainkig, méghozzá nagyjából időrendi sorrendben, vagyis az előadás - ha úgy tetszik - egyfajta zenei utazás a Tankcsapda teljes eddigi történelmén keresztül.
Dombóváron is remek produkciót élvezhetett a szépszámú közönség. Felcsendültek a legismertebb régi dalok, de a repertoárban helyet kaptak újdonságok is. Miközben a színpadon sziporkázott a Lukács László, Sidlovics Gábor gitáros és Fejes Tamás dobos alkotta trió, addig hatásos látványelemek is hozzájárultak a hangulat fokozásához: többször csapott fel láng és füst, a kivetítőkön pedig egymást váltották a videók, valamint az animációk. Legnagyobb slágerüket - a „Mennyország Tourist” címűt - és a többi számot rajongóik a muzsikosokkal együtt énekelték a több mint két órás bulin.


2018 DEC 17 10:31:29/