Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás
Emberölés megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy vásárosdombói nő ellen a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, mely az ügy iratait vádemelési javaslattal adta át az ügyészségnek.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a mentőszolgálat munkatársa tett bejelentést a rendőrségre, mert Dombóváron 2017. október 26-án reggel a kertvárosi otthonában holtan találtak egy 57 éves férfit, akinek halálát idegenkezűség okozta. Az áldozat testén szúrt sérülés volt.
A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a sértett 29 éves ismerősét. A vásárosdombói nőt elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az asszony a bűncselekményt beismerte. A bíróság elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.
Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy a nő a későbbi áldozat alkalmi partnere volt. 2017. október 25-én az esti órákban közösen italoztak, majd összeszólalkoztak, aminek lezárásaként a nő egy késsel megszúrta a férfit, aki olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette.
A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek.


2018 FEB 15 12:55:49/