Városkártya fórum a vállalkozóknak
A március 31-én startolt városkártyáról tartottak tájékoztatót a kezdeményezéshez csatlakozni kívánó, illetve érdeklődő vállalkozók részére a városháza Ujváry termében április 15-én.

A prezentáción Tigelman Péter alpolgármester beszélt az új kártyarendszer bevezetéséről, modern kori szükségességéről. A városvezetés célja, hogy a lakosok részére elérhetővé tegye a településen működő kereskedelmi egységek szolgáltatásainak kedvezményes igénybevételét, mely minden fél számára előnyökkel jár.


Majd a program koordinátorai, Szabó Ádám és Pintér Roxána tartottak előadást a kártyáról, illetve a vállalkozói oldal számára nyújtott lehetőségekről. A megjelentek megismerhették a rendszerbe lépés feltételeit, miért éri meg csatlakozni a kezdeményezéshez, továbbá milyen kötelezettségekkel jár a rendszerhez való csatlakozás. Az új és innovatív lehetőségtől egy helyi gazdaságélénkítő üzleti modell létrejöttét várják, ami kölcsönös előnyökkel jár mind a szolgáltatók, mind a szolgáltatásokat igénybe vevő polgárok részére.


A kártya működéséről, az aktuális hírekről a www.dombokartya.hu oldalon tájékozódhatnak.

További elérhetőségek: info@dombokartya.hu, telefon: 0674 466 538


2016 ÁPR 18 09:14:10/