Néhány év múlva helyi bort szeretnének készíteni
A város önkormányzata a Kakasdomb-Erzsébet utcai szegregációval veszélyeztetett területen élők társadalmi integrációjának helyi szintű komplex projektje keretében közösségi szőlészeti program megvalósításába fogott, melynek keretében szeptember 10-én a Városházán tíz résztvevővel a szőlőművelés alapvető ismereteit oktató képzés indult.
Több zöldfelület, kevesebb „kutyagumi”
Számos területfejlesztéssel kapcsolatos döntés is született a dombóvári képviselő-testület legutóbbi rendkívüli ülésén. Elfogadták a belvárosnak vadonatúj arculatot kölcsönző Tinódi Ház előtti térrekonstrukció koncepciótervét és négy helyen ebfuttatót jelölnek ki a településen.
Nagyon felpöröghet a Paktum-projekt a városban
Két évnyi küzdelem után elérte Dombóvár vezetése, hogy részt vehessen a település a Paktumként ismert foglalkoztatás-bővítési projektben. A polgármester szerint a 250 milliós keretből még bőven van, ezért a helyi vállalkozásokat tájékoztató fórumokra várják.

Requiem egy halott fiúért

2018-09-10 11:19:54
Requiem egy halott fiúért
A „Hat vár hat rád”-túra előtti nap estéjén a Tinódi Ház előtti téren felállított színpadon nagysikerű koncertet adott a Karthago együttes.