Kevesebbe kerül a fűtés és szebb lesz a középiskola
Az Illyés Gyula Gimnázium épületének energetikai korszerűsítésére nyert egy TOP-os pályázaton 156,67 millió forint vissza nem térítendő támogatást a város önkormányzata és a Dombó-Land Kft. alkotta konzorcium. A modernizálási munkákra költhető 150 millió forintról szóló beruházási csekket július 2-án adta át Szabó Loránd polgármester dr. Szenyéri Zoltánnak, a középfokú oktatási intézmény igazgatójának.
Gunarasi nyárnyitó sétányavatással
A Dombóvárhoz tartozó üdülőtelepen az idegenforgalmi főszezont megnyitó június 22-i rendezvényt nem fogadta kegyeibe az időjárás, így azt az egész nap szakadó eső miatt egy héttel későbbre kellett halasztani.

Mesék a szabadban

2018-07-03 14:08:16
Mesék a szabadban
A Földi István Könyvtár az iskolai szünidőben ismét elindította a tavaly nyáron nagy sikert aratott „Papírszínház a játszótéren” elnevezésű programsorozatát.
Ismét jót mulattak a nyugdíjasok
Június utolsó péntekén is a Tinódi Házban tartották meg a város önkormányzata és a kulturális intézményt működtető nonprofit korlátolt felelősségű társaság által közösen rendezett „Nem csak a húszéveseké a világ!” című programot.
Tanodával segítették a diákok felzárkóztatását
A város önkormányzata jelentős támogatást nyert el egy TOP-os pályázaton a mászlonyi és a Szigetsor-Vasút szegregátumban élők, valamint a Kakasdomb-Erzsébet utcai szegregációval veszélyeztetett területen lakók társadalmi integrációját segítő komplex projektje megvalósítására.
A strandolókra leselkedő veszélyekre hívták fel a figyelmet
Az Apáczai Csere János Szakközépiskola és Szakgimnázium 11. évfolyamos rendészeti osztályának diákjai már nemcsak a helyi rendőrkapitányságon és katasztrófavédelmi kirendeltségen teljesítik nyári szakmai gyakorlatukat, hanem a város önkormányzati hivatalánál is.