Polgármesteri köszöntő

Kedves utazó!

Megtisztelés számomra, hogy a világhálón ellátogatott Dombóvár megújult honlapjára.

Gondolom rögtön feltűnt, hogy nyitóoldalunk nem követi az önkormányzati portálokra jellemző sémát. Mi elsődleges tartalomként a helyi közösség tagjait jelenítettük meg, ezért a sok-sok dombóvárit bemutató arcképcsarnok az oldal felső sávjában. Erős, dolgos, összetartó és nem utolsó sorban származásukra büszke emberek élnek kisvárosunkban, ezzel előttük tisztelgünk.

Napjainkra szinte lehetetlenné vált pontosan meghatározni, mit is lehet elvárni az ilyen típusú honlapoktól. Amíg érleltük kinézetét, tartalmát, bennünk is sokszor felmerült a kétely: nem túl sok, vagy kevés, amit megjelenítünk? Elég vonzó-e a tartalom? Informatív, szórakoztató, vagy inkább „ügyfélbarát” legyen a „dombovar.hu”? Megpróbáltunk legjobb tudásunk szerint megfelelni a szerteágazó elvárásnak, reméljük sikerrel.

Keressen bátran a felvitt adatok között, tanulmányozza történelmi múltunkat, ismerkedjen természeti kincseinkkel. Tudta Ön, hogy környékünkön hat középkori vár romjai fedezhetők fel? Hogy a belvárostól 20 percnyi bringázással két rétisaspár fészke is felkereshető? Hogy Tinódi dalnoki pályafutása Dombóvárról indult?  No, és hogy városunk büszkesége: az eredeti „Kossuth-szoborcsoport” nálunk, a Sziget-erdőben található?

 

Remek dolog az internet, rengeteg információ nyerhető a segítségével. Reméljük oldalunkat böngészve Ön is új ismeretekhez jut, ám ez csak az első lépés. Azt szeretnénk, ha az olvasottak hatására hamarosan jönne a következő lépés és személyesen is felkeresne bennünket. Jöjjön, ismerje meg Dombóvárt, addig pedig jó böngészést kívánok! 

Remélem, felkeltettem érdeklődését! 
Nézzen be hozzánk máskor is! 


Üdvözlettel 


Szabó Loránd
polgármester